Hronika

Policija tvrdi da nije pretučen čovek ispred NURDOR-a

Čovek o kome su mediji pisali da je pretučen ispred organizacije NURDOR, samo je doveden u Policijsku upravu u Nišu radi utvrđivanja identiteta, jer kod sebe nije imao dokumenta, ali prema njemu nisu upotrebljena sredstva prinude, navodi policija. 

Priča o ocu devojčice sa karcinomom, koji je, kako se navodi u medijima, pretučen ispred roditeljske kuće organizacije NURDOR u Nišu, protutnjala je niškom javnošću.

Naime, prema pisanju pojedinih portala, muškarca P.P. su, bez ikakih razloga, pretukli pripadnici policije 19.marta, Sa druge strane, u saopštenju policije se tvrdi da “nisu upotrebljena sredstva prinude”.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu nakon izvršenog krivičnog dela razbojništva, nedaleko od mesta izvršenja zatekli su P.P. koji je odgovarao opisu osumnjičenog. Pošto kod sebe nije imao lična dokumenta, bilo je neophodno da se dovode u prostorije Policijske uprave u Nišu radi utvrđivanja identiteta i tom prilikom prema njemu nisu upotrebljena sredstva prinude”, navodi su niške policije.

Sporan događaj se, kako je navedeno, odigrao 19. marta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com