Hronika

Policija ponovo pretresala stanove i hapsila dilere droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneli su krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu protiv devetnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa njegovog stana, u uglu sobe, pronađena je improvizovana mini laboratorija za proizvodnju kanabisa, lampa i zasad od šest stabljika marihuane, navodi se u saopštenju.

Uhapšen je i N.B. (1994) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga.

Policija je u njegovom stanu pronašla 25 grama kokaina spakovan u četiri paketa, a u iznajmljenom lokalu još jedan paketić ove opojne droge težine 0,90 grama i 200 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Po nalogu tužioca N. B. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega, je uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com