Hronika

Policija otkriva da je bilo dva napadača kada je uboden muškarac

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim i efikasnim radom, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su I. R. (1978) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i M. P. (1980) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

I. R. se sumnjiči da je sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca, dok mu je M. P., kako se sumnja, pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela.

Povređeni muškarac zbrinut je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Nišlija A.D. (44) zbrinut je sinoć u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

“Pacijent je na prijemu bio svestan i komunikativan. Odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa”, kazali su u UKC Niš.

Pacijent je nakon saniranja povrede i stabilizacije hospitalizovan na Klinici za grdunu hirurgiju.

Prema nezvaničnim informacijama, A.D. je povređen u tuči koja se dogodila u Ulici Milorada Veljkovića Špaje, u samom centru Niša.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com