DruštvoEkonomija

Polaganjem kamena temeljca počinje izgradnja novog tržnog centra “Delta” u Nišu

Svečanim polaganjem kamena temeljca, koji je zakazan za sredu 19. februar, počinje izgradnja Delta Planet šoping mola na nekadašnjem prostoru Niš eskpresa u Nišu.

“Delta Planet Niš biće izgrađen na idealnoj lokaciji u gradu, na površini od 40.000m2, dovoljno blizu svih glavnih zona grada, na uglu ulica Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića. Ukupna vrednost projekta je 80 miliona EUR i predstavlja najveću investiciju Delta Real Estate Grupe u predstojećem periodu u Nišu”, saopštila je ova kompanija.

“Nova šoping planeta”, kako ističu, prostiraće se na dve etaže i pružiće nezaboravno iskustvo u kupovini, nudeći veliki izbor međunarodnih i lokalnih modnih brendova. Osim šoping sfere, Delta Planet će u svom sastavu imati i deo sa restoranima, kafićima, sa velikom ponudom hrane, igraonicama za decu i oko 880 parking mesta.

“Svojom modernom arhitekturom koju prati inovativni dizajn Delta Planet će promeniti izgled grada Niša i postati prava gradska atrakcija koji će svojom veličinom, ponudom, lokacijom privući posetioce ne samo grada nego i zemlje i regiona i doneti veliki broj novih radnih mesta kako tokom izgradnje tako i po otvaranju samog tržnog centra”, ističu.

Otvaranje šoping mola planirano je za 2021. godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com