Hronika

POKUŠAO DA SE RAZNESE RUČNOM BOMBOM: Rekao ženi da izađe iz kuće, a onda aktivirao bombu

Nišlija Slobodan S. (78) pokušao je danas oko 10 sati da se raznese ručnom bombom. On je rekao supruzi i snaji da mu je dojadio život, da hoće da se raznese bombom i da izađu iz kuće. On se sada sam nalazi u porodičnoj kući, dok su njegova supruga i snaja evakuisane.

 

“Posle dolaska iz grada gde sam plaćala račune, rekao mi je “dojadio mi je ovakav život, izađite vas dve, hoću da se raznesem bombom”. Ja sam se mnogo uplašila i odmah sam zvala policiju. Oni su se tu stvorili za kratko vreme i ubedili ga da odloži bombu. Nas dve smo već bile napolje, sad je on sam u kući i sigurno je gladan jer ja ne smem unutra, a on ne može sam da uzme”, priča Biljana.

Ovaj čovek je zaista hteo da se ubije jer kako nezvanično saznajemo na bombi je izvučen osigurač, ali ona nije ekplodirala. 

Foto: Niske Vesti

Biljana kaže da je Slobodan bolestan, šlogirao je pre šest godina.

“On je i srčani bolesnik. Ja sam ga kupala, hranila, menjala pelene, a on je sve više klonuo i duhom i telom. On nam nikada nije pretio, pokušala sam i da ga ubedim da to ne čini, ali nije hteo da me sluša. Lepo mi je rekao “ne živi mi se više””, rekla je Biljana medijima.

Ceo kraj oko ove kućice je blokiran tokom celog prepodneva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nehumano je te ljude muciti takvih zivotom. Covek je u pravu. Ima oni koji slogirani ne mogu ni da pricaju, leze nepokretni.. Cemu sluzi takav zivot tim ljudima? Ko ih to osudjuje na taj zivot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com