Sport

Pokrivanje letnjeg bazena, jedan od planova Sportskog centra Čair

Sportski centar Čair je više nego zadovoljan godinom koja se približava kraju jer smo imali izuzetne rezultate sa kojima smo počeli u toku letnje sezone koja nikad bolje nije prošla, imali smo izuzetne prihode, a i vreme nam je išlo na ruku, kazao je Dragan Perić, direktor Sprtskog centra Čair na završnoj konferenciji za novinare.

„I zimsku sezonu smo počeli dobro. Nedavno je startovalo klizalište koje je izuzetno posećeno i sve to nam uliva nadu da sledeću godinu dočekamo sa olakšanjem i hrabrije ali i sa novim idejama“, dodao je Perić.

On je istako da je jedna od tih ideja ili zadatak pokrivanje letnjeg bazena.

„Nekoliko puta do sada smo to planirali, ali se nadamo da ćemo iduće godine to i učiniti i tako omogućimo građanima Niša da dobiju mnogo veći broj termina za korišćenje bazane. Kada pokrijemo letnji bazen klubove koji treniraju kod nas prebacili bi smo na taj bazen, a ovaj već nadkriveni bi bio na raspolaganju građanima 24 sata“, objasnio je Perić.

Kada se radi o 2020.godini Sportski centar Čair planira da uspostavi što tešnju saradnju sa regionom i da dovede što veći broj građana iz okolnih opština na niški bazen i da za njih bude organizovana obuka neplivača, ali i da im se ponude drugi sadržaji.

„Pri tome bi smo i cene korišćenja bazena prilagodili građanima iz ovih opština, ali i da podstaknemo i one koji ne mogu da plate da dođu kod nas. Ideja je da za deset termina deci damo pet besplatnih. Uz to planiramo još puno novih akcija, ali o tome kada za to dođe vreme“, zaključio je Dragan Perić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com