Sport

Pokorena i SUPER LIGA! Novak Radulović zabeležio još jednu pobedu

Novak Radulović niškog Bokserskog kluba “Vitez” zabeležio je još jednu pobedu u bokserskoj Super ligi Srbije.

On je nastupio u dresu “Crvene Zvezde” u 2. kolu lige koje je ordžano u subotu 21. marta u Kragujevcu,  gde su bokseri “Crvene Zvezde”  ubedljivo slavili  protiv domaćeg “Radničkog” sa 18:4.

Foto: Novak Radulović, lična arhiva

Novak je u kategoriji -75 kg, posle tri brojanja protivniku, na poene savladao Zlatka Janjića, i tako ostvario svoju četvrtu pobedu u Super ligi.

Predhodne tri pobede zabeležio je u sezoni 2019/2020. u dresu “Loznice”.

Foto: Novak Radulović, lična arhiva

“Takmičari BK “Vitez” trebalo je da u Super ligi predstavljaju svoj klub i grad Niš, ali zbog nedostatka sredstava, trenutno boksuju za druge klubove : BK “Partizan”, BK “Sombor”, BK “Crvena Zvezda”. Nadamo se da ćemo u sledećoj sezoni dobiti pomoć od Grada Niša, koju po svim rezultatima zaslužujemo, tako da možemo sa svojim bokserima da nastupamo u Super ligi”, kaže trener Srđan Radulović.

Naredno takmičenje za boksere “Viteza” biće meč Miloša Jankovića u četvrtak 25. marta u Somboru, gde se sastaju BK “Sombor” i BK” Rokica”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com