Promo vesti

Pokloni, zabava i druženje za sve mališane u bioskopu Cineplexx Niš

Još jedno druženje za sve mališane uz fantastičnu animiranu avanturu „Ferdinand“ zakazano je u okviru Porodičnog vikenda 23. i 24. decembra u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Družimo se u subotu 23. decembra  od 14 do 19 časova i nedelju 24. decembra  od 12 do 17 časova! Ne propustite priliku da se uz mnoštvo kreativnih radionica, poklona i aktuelnih animiranih filmova na repertoaru odlično zabavite u najmodernijem bioskopu u gradu. Zaplovite u avanturu sa neodoljivim bikom Ferdinandom jer vikend pun zabave i animacija čeka na vas! Karte za film „Ferdinand“ uveliko su u prodaji!

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove „Rio“ i „Ledeno doba“, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem. Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, a šta ja sa njim danas? Ovo je film koji će vas očarati i u koji će se vaša deca apsolutno zaljubiti. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Glavnom junaku filma glas pozajmljuje naš poznati mladi glumac Aleksandar Radojičić.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari”,  tu su i DVD crtana izdanja i albumi Barbi, Jugi O i Kalimero kao i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim neodoljivim Ferdinandom. Na programu tog vikenda, biće i animirani film „Meda Pedington 2”, kao i film „Deda Mraz i kompanija” sinhronizovani na srpski jezik.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u Porodičnom vikendu u bioskopu Cineplexx Niš! Vidimo se!

https://youtu.be/KuRAhgCov-A

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com