Promo vesti

Pokloni i druženje uz animiranu avanturu ,,Jeti: Snežni čovek”

Animirana porodična avantura koja će nas nas odvesti na dugo putovanje, na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš, ove nedelje od 12 do 17 časova! Karte su u prodaji.

DreamWorks Animation i Pearl Studio’s spremili su  animirani film ,,Jeti: Snežni čovek” i vode nas u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Porodični dan je uvek prilika za upoznavanje i druženje uz poklon magazine** za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik”. Pripremili smo radionice, gde naši drugari mogu da razviju svoju kreativnost, kao i da boje i crtaju likove iz filma “Jeti: Snežni čovek”.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su naši poznati glumci Anja Mit, Vasilije Prvulović, Dimitrije Nikolić, Mina Lazarević, Dragan Vujić Vujke, Nada Blam, Marko Marković i Milena Moravčević.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte od 230 dinara za 2D animirane filmove i meni*** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

https://youtu.be/gRN2YCg17gk

Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš!

** Količine poklona su ograničene                                           

***Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com