Društvo

POJAČANE MERE zaštite na niškim pijacama

Na niškim otvorenim pijacama u saradnji sa „Institutom za javno zdravlje“ primenjene su nove mere zaštite protiv pandemije „COVID-19“.

Vidno su obeleženi pravci ulaza i izlaza sa pijaca.

JKP Tržnica

Na „Tvrđavskoj“ i pijaci „OTC“, postavljene su barijere sa vidno obeleženim smerovima kretanja, kako bi kupcima olakšali bezbedno kretanje.

Na „Cvetnoj“ pijaci su obeležene dve kapije za ulaz i dve za izlaz, takođe sa mini barijerama.

Ulaz na svim pijacama je zabranjen bez zaštitne maske na licu. Prilikom ulaska na pijacu, radnici Tržnice obavljaju dezinfekciju ruku kupcima, prskajući ih odgovarajućim zaštitnim sredstvom.

Ista pravila važe i za zakupce, koji su takođe dužni da nose maske, poželjno i rukavice, i da povedu dodatno računa o ispravnosti i skladištenju robe, a sve u cilju pojačane kontrole zaštite od virusa ističu u JKP “Tržnica”.

Zakupci niške „Cvetne pijace“ podržali su rukovodstvo Tržnice, u sprovođenju dodatnih mera zaštite zdravlja od pandemije „COVID-19“. Istovremeno su uputili i apel kupcima, da poštuju donete propise, kako bi svi zajedno, sa najmanjim mogućim rizikom od zaraze, mogli nesmetano da obavljaju trgovinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com