Hronika

Pojačana kontrola na niškim ulicama. Vozio 146,9 km/h, na delu puta gde je ograničenje 50

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, nakon odluke ministra Aleksandra Vulina da se sprovode pojačana kontorola saobraćaja na teritoriji Niša, tokom jučerašnjeg dana otkrili su i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak.

 

“Od ukupnog broja prekršaja posebno izdvajamo izmerenu brzina kretanja vozila od 146,9 km/h, na delu puta gde je ograničenje 50 km/h, a otkriven je i prekršaj upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola od 2,18 promila”, saopštila je policija.

Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju i vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku, objašnjavaju.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Strasno je koliko mladi brzo voze i ne postuju sobracajne propise,kazne su suvise blage,zato se desavaju nesrece,tako je i u Leskovcu,u naselju gde zivim voze i do 100 na sat iako je dozvoljena brzina 50

  2. Molim sve gradjane da se probudimo, da menjamo zivote na bolje. Pogledajmo samo primer gosp. Jurica .Koliko je truda i energije ulozio da promeni nesto na bolje u ovoj zemjli. Takvu tragediju je doziveo i sa zadnjim atomima snage, skrhan od bola , on se bori za sve nas.
    Daj da i mi , svako od nas , ucini nesto. Ovi sto jure automobilima mogu sutra i nasu decu da ubiju. Pa dokle cemo da cutimo. Evo , policija je malo radila svoj posao pa sta je sve otkrila za par dana. Sigurno je spasila i neciji zivot.
    Kad su placeni za to , neka rade svoj posao.
    Ima li neko ideju kako da pokrenemo inicijativu obaveznih kamera na autima , kao sto je slucaj u nekim zemljama. Tada bi istina lakse bila dostupna i ne bi bilo toliko divljanja po ulicama.

  3. Saobraćajci nisu godinama ništa radili a primali su platu!. I sada treba da se divim sa time što oni rade svoj posao. Svi bre na ulice zajedno sa novim načelnikom 24/7.

  4. Trebalo je mnogo ranije da se kontrolise saobracaj u “trecoj smeni” !!!!!! Ne kazem da nije kasno ali…..
    Ali opet ce obicni smrtnici biti ti koji ce placati kazne umesto ludaci kao sto je manijak iz BG i njemu slicni koji ubijaju ljude a ne ogovaraju za to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com