Sport

Pojačan Radnički: Petrović i Čumić stigli na niški Čair

U niški Radnički stigla su nova pojačanja, kako je i najavio prvi čovek najuspešnijeg niškog sportskog kluba Ivica Tončev.

Ofanzivni vezni fudbaleri Petar Petrović i Nikola Čumić upravo su potpisali ugovor, da u nastavku sezone zaigraju na Čairu i brane boje niškog tima.

Petar Petrović koji je rođen 1995. godine je do sada igrao u Malmeu, Varnamu, Angelhomsu i Bromapojkarni. Nastupao je za mlađe selekcije Švedske a da dođe u Radnički, odlučila je ljubav prema gradu na Nišavi. Geteborg je umalo bio njegov sledeći “peron”. On je pre četiri godine bio i na pozajmici u Radničkom iz Malmea. Prošao je kompletne pripreme sa selekcijom Srbije do 20 godina koja je postala svetski šampion na Novom Zelandu.

Nikola Čumić koji je rođen 1998. godine je do sada igrao u Metalcu iz Gornjeg Milanovca i Slobodi iz Užica. On se opisuje kao jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji, a rukovodstvo Radničkog ga vidi kao zamena za fantastičnog Lazara Ranđelovića.

Iz niškog kluba najavljuju još dva do tri pojačanja. Plan je kako kažu u Radničkom da se stvori tehnički moderan i brz tim, koji će u prolećnom delu sezone da napadne, kako se planira, jedan od domaćih trofeja i grupnu fazu Lige Evrope.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com