Društvo

Podrška ratnom veteranu da dobije struju (FOTO)

Član opštinskog veća Gradske opštine Palilula Saša Usenović, sa saradnicima, Ivanom Krstićem, odbornikom Skupštine Grada Niša- predstavnikom Udruženja veterana 63 padobranske brigade i Vladimirom Radosavljevićem iz MO Rasadnik, obišli su Ivana Stevića, ratnog veterana, saopšteno je iz ove opštine.

 

Ovim povodom Steviću je uručen paket sa osnovnim životnim namirnicama. U razgovoru sa predstavnicima lokalnih organa vlasti ratni veteran je ukazao na problem prekida električne struje zbog duga za struju.

On je zamolio da se ovaj problem sagleda kako bi imao osnovne uslove za život. Prema njihovim rečima, opština Palilula , u granicama svoje nadležnosti, veoma je aktivna u ostvarivanju socijalne politike na svojoj teritoriji i brige o kvalitetnijem životu svih katergorija građana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nema ništa novo, Ivan je i dalje bez električne energije
    Ivan nije samo ratni veteran, već i invalid koji živi od socijalne pomoći. Šta reći više, eto to je briga države o invalidima, ratnim veteranima, bolesnima, ni o starima niko ne brine. Nedavno je umro najstariji stanovnik Medoševac u 97 godini, više godina živeo bez električne energije, iako je pre više od godinu dana izmirio dug, platio priključak, tražili mu legalizaciju, u selu, a to po zakonu, već više godina nije potrebno za ponovno priključenje. Čovek umro u mraku, nije dočekao da vidi upaljenu sijalicu. Koliko je još ovakvih i sličnih žrtava EPS-a?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com