Kultura

Podrodični vikend 4. i 5. februara u bioskopu Vilin grad

Porodični filmovi i Mali Politikin Zabavnik na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend biće održan 4. i 5. februara, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. U okviru februarskog Porodičnog vikenda, premijerno će biti prikazano animirano ostvarenje Lego Betmen Film.

U ovom filmu ćemo pratiti Batmana, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Džoker i najopsanija zavera do sada. Lego Betmen Film je titlova i u 3D-u.

Pored ovog porodičnog filma, na repertoaru će se naći i sledeći dečiji filmovi:
Vajana 3D
Pevajmo 3D
Snežna Kraljica 3: Vatra i led 3D
Ovi porodični filmovi su sinhronizovani na srpski jezik i prilagođeni su najmlađim posetiocima.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

LEGO BETMEN FILM
Pogledajte trejler

SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED
Pogledajte trejler

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com