Hronika

Pod dejstvom alkohola vozilo 35 vozača tokom vikenda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, prilikom redovne kontrole, tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 35 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Dvadesetsedmogodišnji vozač  automobila „bmv“ se sumnjiči da je 25. septembra, upravljajući vozilom sa 2,10 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu

“Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima ” , saopšteno je iz MUP-a.

 

Policija je takođe na području grada alkotestirala dvojicu muškaraca starosti 28 i 36 godina koji su vozili „audi“ i „bmv“ i utvrdila da imaju 1,45 i 1,38 promila alkohola u organizmu.

Iz saobraćaja su isključeni i vozači „renoa“ i „forda“ koji su vozili sa 1,40 i 1,23 promila alkohola, kao i vozač „opela“ koji je upravljao sa 1,57 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do istrežnjenja i protiv njih su, kao i protiv svih ostalih vozača, podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Ovim povodom, predstavnici niške policije apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com