Sport

Počinje šesti “Medijana sport fest”

Šesti “Medijana sport fest 2019.” u organizaciji Gradske opštine Medijana biće otvoren u ponedeljak, 23. septembra u 19 sati na otvorenim sportskim terenima Osnovne škole „Dušan Radović“ u Nišu.

Ove godine učestvovaće oko 800 učenika iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola sa područja najveće niške opštine. Mladi sportisti takmičiće se u pet disciplina: mali fudbal, odbojka, rukomet, atletika i basket.

“Cilj manifestacije je promocija sporta i ukazivanje na značaj zdravog načina života. Utakmice se igraju u vremenu od 17 do 22 sata”, navode iz GO Medijana.

Ovogodišnje, najveće sportsko takmičenje učenika u Nišu, koji nisu članovi sportskih klubova, trajaće do petka 27. septembra, kada će biti zatvoreno svečanom dodelom nagrada najboljim ekipama.

Iz GO Medijana poručuju da će za sve učesnike biti obezbeđene majice i lopte, a za najbolje medalje i pehari.

Partneri Gradskoj opštini Medijana su Osnovna škola „Dušan Radović“, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Odred izviđača „Vožd Karađorđe“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com