Servisne

Počinje prodaja polumesečnih karata

Sistem javnog gradskog i prigradskog prevoza na teritoriji Grada Niša kreće sa radom 8. maja po letnjem redu vožnje, podsećaju u Direkciji za javni gradski prevoz.

Prodaja polumesečnih karata za mesec maj počela je danas za pravna lica odnosno 05. maja za fizička lica.

U prvoj fazi uspostavljanja javnog prevoza, u autobuse će moći da uđu samo zaposleni građani. Ipak, ukoliko putnici nemaju masku i rukavice neće moći da koriste javni prevoz.

“Putnici će morati da se pridržavaju mera ukoliko žele da uđu u javni prevoz. Svaki putnik mora da nosi masku i rukavice bez njih neće moći da uđe u autobus. Kondukteri i vozači će u autobusima kontrolisati da li putnici imaju sredstva zaštite, a biće i kontrolora. Na stanicama će biti istaknuta pravila kojih putnici moraju da se pridržavaju”, kaže za Niške Vesti Milan Milić, direktor Direkcije za javni prevoz.

Sva pravila, pogodnosti, ali i obaveze su trenutne, a menjaće se kako krizni štab donosi odluke ili dodatne mere, a sve u skladu sa situacijom.

Opširnije pročitajte ovde:

U autobuse će moći samo zaposleni građani, uz maske i rukavice

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com