Društvo

Počinje novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva

Media i reform centar Niš raspisao je konkurs za učesnike novog ciklusa Multimedijalne škole novinarstva, koja je namenjena sadašnjim i budućim novinarima, studentima novinarstva i srodnih smerova, blogerima i svima onima koji žele da se oprobaju u kreiranju medijskih sadržaja ili usavrše svoja znanja i veštine.

Svi zaitneresovani mogu se prijaviti do 31. avgusta u 23,59 na adresu info@mirc.rs, a pohađanje multimedijalne škole je besplatno.

Multimedijalna škola novinarstva obuhvata šest modula: istraživačko novinarstvo, društvene mreže i onlajn, etika/bezbednost na internetu/autorska prava, foto-novinarstvo, video/produkcija/mojo, digitalni marketing/podcast.

Predavanja će se održavati u sali Media i reform centra Niš, na terenu, uz posete drugim medijskim kućama ili izvan Niša, petkom i subotoma svaki od modula raspoređen je u dva vikenda (ukupno 12 radnih vikenda).

“Nakon završenih svih šest modula, polaznici će imati dve nedelje za pripremu završnog rada, koji može biti prezentovan pred predavačima, kolegama i ostalim zainteresovanima. Osim mogućnosti za praktičan i samostalan rad, polaznici će nakon završetka Multimedijalne škole i uspešno obavljenih zadataka dobiti sertifikat”, poručuju iz Media i reform centra.

Stevan Dojčinović, Marija Vučić, Boban Rajković, Dragana Pećo, Igor Božić, Jovana Gligorijević, Marko Dražić, Suzana Trninić, Predrag Blagojević, Antonela Riha, Zoran Stanojević, Saša Đorđević, Davorin Dinić, Aleksandar Đorđević, Ivan Radojičić, samo su neki od dosadašnjih predavača, a iz Media i reform centra ističu da će i ovog puta nastojati da angažuju predavače koji se ističu u svojoj oblasti i svojom profesionalnom etikom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com