Promo vesti

Početak sezonskih sniženja uz koncert Marine Tadić u Forumu

Početak sezonskih sniženja u Forum šoping centru biće obeležen u petak 16. juna koncertom pevačice Marine Tadić, a svi ljubitelji dobrog šopinga u narednom periodu naći će u ponudi poznate brendove odeće, obuće, asesoara i tehnike po posebnim, letnjim cenama sniženimi do 50%.

Poznata pevačica Marina Tadić održaće dvočasovni koncert ispred Foruma koji će početi u 20:30h.

Mnogo volim kada nastupam u Nišu. Ovde su ljudi uvek puni dobre energije i koncerti protiču u sjajnoj atmosferi. Nema sumnja da će i u petak biti tako, pa koristim priliku da pozovem sve da mi se pridruže ispred Foruma, da zajedno uživamo u dobroj pesmi”, poručila je Marina.

Na bini će pre koncerta ali i samom centru biti organizovan bogat sportski program. Od 17 časova vas očekuje Scout promocija biciklizma, sportski centar Health & Active priprema trening “Kapuera i Health pump”. Extreme dance studio izvešće atraktivni hip hop kardio. Savetovalište o zdravoj ishrani lekara nutricioniste prirediće ordinacija Dr Nikolić.

Čekamo vas u petak u Forumu, a do tada dobro proučite tabelu sa popustima i pripremite se za dobar šoping.” – poručuju iz Foruma

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com