Promo

Početak godine, pravo vreme za iznajmljivanje „Rent a Car Inex Lux“ vozila

Ukoliko planirate da u toku zime posetite Niš i obiđete znamenitosti i okolinu, a potreban vam je siguran i pouzdan automobil, onda je INEX LUX Rent a Car Niš pravi izbor za vas! 

Pored toga što je INEX LUX Rent a Car Niš poznat po pristupačnim cenama, bogatom voznom parku i apsolutnoj posvećenosti klijentu, ono po čemu se izdvajaju jesu MNOGO JEFTINIJE CENE IZNAJMLJIVANJA VOZILA U TOKU JANUARA I FEBRUARA MESECA!

A najnoviji modeli fijata, škode, citroena, foklsvagena, renoa, garantuju udobnu vožnju i komfor.

INEX LUX RENT A CAR NIŠ

INEX LUX je nadaleko poznat po svom posebnom odnosu prema klijentima! Posebno ističu da svakog svog klijenta mogu sačekati na aerodromu, stanici ili gde god je potrebno, čak i mimo radnog vremena, pomoći mu oko stvari i prebaciti do hotela.

Olakšica u Rent a Car Niš jeste da za plaćanje nije potrebna kartica, već se može platiti i u kešu. Osim cene automobila po danu, nemate nikakvih dodatnih plaćanja, ističu iz INEX LUXA.

INEX LUX RENT A CAR NIŠ; Foto: Pixabay

Svi automobili voznog parka INEX LUX Rent a Car Niš , koje možete iznajmiti po izuzetno povoljnim cenama u toku januara i februara, redovno su servisirani, što je preduslov sigurnosti i bezbednosti u vožnji i osigurani, tako da su pravi izbor za putovanja širom ili van zemlje.

Za preuzimanje vozila INEX LUXA možete posetiti dve lokacije u gradu – kancelariju u ulici Cara Dušana 59a ili kancelariju Rent-A-Car Niš Aerodrom, na Aerodromu „Konstanin Veliki“. A, takođe, postoji i lakši način rezervacije vozila preko sajta www.nisrentacar.rs

INEX LUX RENT A CAR NIŠ
INEX LUX Rent a Car Niš
Cara Dušana 59a
Aerodrom „Konstantin Veliki“
064 430 62 69
FACEBOOK
INSTAGRAM
info@nisrentacar.rs

 

Pored neograničene kilometraže, dostupnje i besplatna GPS navigacija za putovanja, sedište za dete, a imate i podršku kol centra 24/7.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com