Sport

Počeo upis u školu tenisa TAŽ!

Jedna od najtrofejnijih škola tenisa u Srbiji TAŽ upisuje nove članove i poziva sve zainteresovane dečake i devojčice da im se priključe i postanu deo pobedničkog tima.

Škola tenisa je prava prilika da se kod dece razvije sportski duh, da se dete podstakne na rekreaciju i zdrav stil života.

“Na samo par kilometara od centra grada, u samoj šumici spomen parka „Bubanj”  nalazi se naša  teniska akademija. Priroda ovog kraja, svež vazduh, savršeni tereni  i stručni trenerski kadar je ono što našu akademiju čini posebnom. Naš slogan je „znanje, iskustvo, uspeh…” i zato dobrodošlu u školu tenisa TAŽ”, poručuju iz teniske akademije.

Škola tenisa TAŽ se održava u sledećim terminima:
• ponedeljkom, sredom i petkom od 18 sati.

Lokacija: TAŽ, Trebinjska 87, Niš.

Informacije i prijave na telefon: 064/1620528.

Teniski klub TAŽ počeo je sa radom aprila 2008. kao prva teniska akademija u zemlji. Teniski Klub TAŽ ima 10 terena za tenis, od toga jedan teren za midi tenis, kao i jedan fudbalski teren sa veštačkom travom. TAŽ se nalazi u samom vrhu sprskog tenisa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com