Društvo

Počeo upis mališana u vrtiće

U vrtićima JPU Pčelica počelo je potpisivanje ugovora, a samim tim i upis u ovu predškolsku ustanovu. U Pčelici su budućim korisnicima usluga poželeli dobrodošlicu.

 

“Zajedničkim snagama, uz uzajamno poštovanje i uvažavanje idemo ka istom cilju- srećno i bezbrižno detinjstvo mališana”, kazali su u Pčelici.

Roditelji će ugovore moći da potpišu po unapred predviđenom rasporedu. Ugovore su u toku jučerašnjeg dana potpisali roditelji dece koja će boraviti u vrtićima: Bubamara, Leptirić, Plavi čuperak, Svitac, Sunce, Crvenkapa i Zeka. Korisnici čija su deca primljena u vrtićima Bajka, Bambi, Biser, Zvončići, Palčić, Cvrčak ugovore će moći da potpišu danas. Termin za ugovore za vriće: Vilin Grad, Кolibri, Lane, Maslačak, Neven, Pinokio, Popaj, Švrća je 7. jul, dok će 8. jula ugovore potpisati roditelji čija će deca boraviti u vrtićima: Panda, Pahuljica, Pepeljuga, Petar Pan, Slavuj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com