Hronika

Počelo suđenje osumnjičenom za ubistvo tročlane porodice iz Aleksinca. Džonić doveden sa lisicama na rukama (FOTO+VIDEO)

Goran Džonić (61), osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca doveden je danas sa lisicama na rukama iz istražnog zatvora u Viši sud u Nišu gde je počelo suđenje ovom bivšem vatrogascu iz sela Moravac.

On je najavio da će se danas braniti i izjasnio se da nije kriv.

“Smatram da nisam kriv. Oni su u optužnici napisali samo što njima odgovara”, bile su prve reči Džonića na sudu.

Njegova advokatica Biljane Pešić rekla je da zbog bolesti “on nije mogao da izvrši egzekuciju Đokića”.

Ona traži novo psihijatrijsko veštačenje, odnosno da se preispita da li može da prati suđenje, a s obzirom na to da je proveo duže vreme u pritvoru. Odbrana traži da se saslušaju i policajci koji su ga saslušavali prvi put.

Podsetimo, Goran (57), Gordana (56) i Lidija (25) ubijeni su pa spaljeni na mestu Dudine bare kod Aleksinca 27. septembra 2021. godine. Sve do 2. oktobra tada nije se ni naslućivalo ko je izveo najgnusniji zločin u bližoj istoriji juga Srbije, a onda su pronađena tela i izgoreli “pasat” u kome su bili.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com