Društvo

Počelo saniranje rupa na kolovozima

Počelo je saniranje udarnih rupa na niškim kolovozima, koje su zadavale velike probleme ovih dana vozačima.

Prema rečima direktora Direkcije za izgradnju grada Nebojše Lovića krenulo se sa sređivanjem kolovoza u ulicama prvog stepena prioriteta, gde se odvija gradski saobraćaj.

Na terenu su tri ekipe koje od ranog jutra rade, na Bulevaru 12.Febraur, kao i u centru grada, u Voždovoj ulici. Rupe će biti sanirane i u ulici Dimitrija Tucovića, bulevaru Nikole Tesle, Knjaževačkoj, ulici Kosovke devojke, kao i na Bulevaru Cara Konstantina.

saniranje rupa“Nakon što se završi sređivanje ulica prvog stepena prioriteta, saniraće se rupe i u ulicama drugog stepena, kao i na seoskom području. Rupe su nastala usled veće količine soli koja je u prethodnom periodu bačena, ali i zbog lošeg kvaliteta radova”, istakao je Lović i dodao da će u narednom periodu kvalitet radova biti na većem nivou i da će se pristupiti takozvanom presvlačenju ulica.

Član Gradskog veća Miloš Milošević istakao je da je Grad za sređivanje ulica i ove godine izdvojio 40 miliona dinara kao i lane i da je prvo lepo vreme iskorišćeno kako bi se sanirale rupe koje su učesnicim u saobraćaju izazivale velike probleme. On je naglasio da dvogodišnji ugovor sa izvođačem radova nije predviđao rad vikendom i u noćnoj smeni te je apelovao na građane za strpljenje. Milošević je dodao da će ubuduće Grad nastojati da izdvaja i veću sumu kako bi se ovakve redovne stvari, poput saniranja rupa na niškim ulicama, izvodile u noćnim satima kada je frekvencija saobraćaja znatno manja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com