Društvo

Počelo prijavljivanje za II ciklus besplatnih IT kurseva u Nišu

IT Bootcamp, neprofitna i besplatna IT škola, nastavlja svoj rad u Nišu. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno IT obrazuje.

Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

Tokom 2018. godine 42% polaznika iz pilot faze u Beogradu je našlo svoju šansu na IT tržištu nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije koju škola nudi.

Foto: IT Bootcamp

“IT Bootcamp je u 2019. godini nastavio sa radom u Beogradu, a u junu je započeo prvi ciklus u Nišu. Prvi ciklus u Nišu je brojao 47 polaznika koji su imali priliku da pohađaju kurs Veb programiranja i QA kurs.”

Proces prijavljivanja za II ciklus kurseva u Nišu se završava u nedelju 08.09.2019. u 23:59 časova.

IT Bootcamp pruža sjajnu šansu za motivisane i vredne pojedince koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

Sve o uslovima prijave kao i formular možete naći na www.itbootcamp.rs/prijava/nis/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com