Društvo

Počelo potpisivanje peticije za ograničenje rijaliti programa

Peticiju za ograničenje emitovanja rijaliti programa gradjani Niša mogu od danas do 30. juna da potpišu u prostorijama Nacionalne koalcije za decentralizaciju.

Akciju potpsivanja peticije pokrenulo je u celoj Srbiji Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti i inicijativa „Srbija u pokretu“.
Cilj je da se za sedam dana prikupi 30 hiljada potpisa kako bi skupština uzela u razmatranje izmene Zakona o elektronskim medijima.

„Kultura nije umrla, zato i organizujemo kampanju, jer verujemo da ima nade. Želimo da ukaženo da je stanje u kulturi alarmantno i svesni smo da mi građani moramo da reagujemo“, poručili su iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Prostorije Nacionalne koalcije za decentralizaciju nalaze se na Trgu Učitelja Tase 1a/2. Peticija se može potpisati i u drugim mestima u ovom delu Srbije, a gradjani mogu da saznaju koje NVO ga organizuju na https://peticije.srbijaupokretu.org/.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close