Sport

Počelo odbrojavanje do Evropskog prvenstva za košarkašice u Srbiji

Tačno u podne danas je počelo odbrojavanje do Evropskog prvenstva za košarkašice koje se održava od  27. juna do 7. jula, čiji su domaćini Srbija i Letonija! Počinje da teče poslednjih 100 dana do početka velike košarkaške smotre.

Poznato je da će po jedna grupa EP igrati u Nišu i Zrenjaninu, dok će eliminacione runde biti u Beogradu. U svakom od ovih gradova u rad se simbolično puštaju satovi na kojima će se prikazivati odbrojavanje sve do početka prvenstva.

U Nišu je tokom dana košarke predstaviljena i maskota “Rol”.

“Raduje nas činjenica da je naš grad domaćin još jednog velikog sportskog takmičenja. Ovog puta to je Evropsko prvenstvo za žebe u košarci. Posebno nas raduje što će u to vreme u naš grad doći veliki broj  turusta. Još jedno veliko sportsko takmičenje koje nas očekuje je nacionalno finale Kupa”, kazao je gradonačelnik Darko Bulatović.

Na centralnom gradskom trgu igrao se basket, bacala slobodna bacanja i trojke, a manifestaciju je otvorio gradonačelnik Niša Darko Bulatović koji je i pokrenuo sat koji odbrojava vreme do početka velike sportske manifestacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com