Društvo

Počelo novogodišnje ukrašavanje Niša

Radnici Parking servisa počeli su danas da ukrašavaju centar Niša za Novogodišnje praznike. Svetleći ukrasi postavljeni su u Obrenovićevoj ulici na potezu od ulice Nikole Pašića do Dušanove ulice.

Ukrašava se i Kopitareva ulica poznatija kao Kazandžijsko sokače. Za ukrašavanje grada za predstojeći planetarni praznik koriste se prošlogodišnnji ukrasi pa će se tako “zvezdano nebo” i ove godine nalaziti na ulazu u Kazandžijsko sokače koje će biti ukrašeno velikim svetlećim lampionima na vrhovima stubova za svetiljke, a po sredini će se nalaziti svetleće zavese.

Novogodišnje ukrašavanje grada nastavlja se, potom, Obrenovićevom ulicom ka centralnom gradskom trgu, a po tradiciji na sredini ulice će se nalaziti svetleći poklon paket koji je proteklih godina privukao veliku pažnju građana.

Lokacije koje će biti ukrašene novogodišnjim ukrasima su i ulice Nikole Pašića,  Kneginje Ljubice, Generala Milojka Lešjanina, Prijezdina… Novogodišnjim sjajem zasijaće i Tvrđava kao i Trg kralja Milana.

Ukrasi će biti postavljeni i duž gradskih bulevara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com