Društvo

Počelo asfaltiranje ulice Vojvode Putnika

Stanovnici niškog naselja Bubanj, ali i svi ostali građani koji moraju da prolaze Ulicom vojvode Putnika, konačno mogu da odahnu, jer je danas počelo asfaltiranje te saobraćajnice.

Rekonstrukcija jedne od najprometnijih ulica u Nišu počela je 30. maja i rokovi su za završetak su više puta odlagani, zbog čega su žitelji tog dela grada ogranizovali nekoliko protesta. Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, nedavno je najavila asfaltiranje i dodala da će naknadno biti izgradjena nova trafo-stanica u tom delu grada.

Stanovnici Ulice vojvode Putnika svih proteklih meseci žalili su se na prašinu, raskopane trotoare, isključeno ulično osvetljenje, a vlasnici prodavnica i kafića isticali su da im je promet drastično opao od kada je krenula rekonstrukcija. Sotirovski je poručila građanima da moraju da budu strpljivi i izjavila da je reč o obimnom poslu pošto se moraju da postave nove vodovodne i kanalizacione cevi izmeste električni kabovi, izgradi nova i poruši stara trafo-stanica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Обзиром на огромну одговорност , самопрегоран рад , стручност , нови начин комуницирања са грађанима , огроман труд у координацији са извођачима радова није на одмет да реконструисани улицу назовемо Булевар Сотировска ! У сваком случау
    биће лепше окружење и хоћу да верујем функционалније . Становници овог дела града старог радничког насеља свакако заслужују !

  2. Koji slepac pusti ovu ulicu u opticaj sa ovolkim propustima nije normalan!!!!Miloš

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com