Društvo

Počeli radovi na rekonstrukciji ulice Vojvode Putnika

Počeli su radovi na rekonstrukciji ulice Vojvode Putnika u gradskoj opštini Palilula koje su obišli gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik gradske opštine Bratislav Vučković sa saradnicima.

Na rekonstrukciju ulice Vojvode Putnika, kako su rekli građani iz tog dela Niša, čekalo se decenijama. Najpre će biti rekonstruisana vodovodna mreža, a zatim i sama ulica.

Dobićemo jedan velelepni putni pravac sa dva kružna toka i reklo bi se da na taj način dobijamo još jedan centar grada pored kompleksa „Novi Niš“, sedišta Apelacionog suda i još nekih sudova u ranijoj Kasarni „Filip Kljajić“, rekla je gradonačelnica Niša.

Možemo već da razmišljamo o tome da iduće godine uradimo rekonstrukciju parka ispred Apelacionog suda i možda rekonstrukciju Moravske pijace čime ćemo oplemeniti ovaj prostor, napomenula je Sotirovski.

Kako će radovi trajati dva meseca, gradonačelnica Niša zamolila je sugrađane za strpljenje zbog privremenog izmeštanja saobraćaja na zaobilaznici u ulici Petra Aranđelovića.

Vučković je izrazio zadovoljstvo što se na području gradske opštine Palilula radi na 10 lokacija u ovom trenutku ocenivši da je projekat rekonstrukcije ulice Vojvode Putnika jedan od najznačajnijih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com