DruštvoKultura

Počela prodaja karata! Humanitarna projekcija filma “Glumčina” za pomoć Marini Đorđević

Humanitarna projekcija filma Glumčina zakazana je za 30. mart u 19 sati u Narodnom pozorištu Niš. Prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen za lečenje dvadesetogodišnje Nišlijke Marine Đorđević.

Na inicijativu producenta Olivera Paunovića, City Grupa u saradnji sa Bankom dobročinstva i našom sugrađankom Marinom Adamović uz tehničku podršku niškog Narodnog pozorišta organizuje humanitarnu projekciju dokumentarnog filma “Glumčina” za pomoć mladoj Marini Đorđević koja se leči od leukemije i potreban joj je novac za terapije u inostranstvu.

Našoj sugrađanki nedavno je dijagnostifikovana akutna limfoblastna leukemija i potreban joj je novac za transplantaciju koštane srži u inostranstvu. Brojne akcije za pomoć su već pokrenute. Aktivno u svim akcijama učestvuju sestra, brat i drugari iz škole. Humanitarna projekcija filma “Glumčina” jedan je od načina kako novac za lečenje može da se prikupi, kaže producent Oliver Paunović.

Oliver Paunović, producent

“Marina je naše niško dete, moramo da pomognemo ko koliko može. Mi smo odlučili da je ovo jedan od najboljih načina. Gledaćemo zajedno film i tako pomažemo – kupovinom karte.  Ovo nije naša prva akcija, organizovaćemo i dalje humanitarne akcije jer na ovaj način pokazujemo koliko smo jedni drugima potrebni”, rekao je Paunović.

Marinu je dijagnoza “zatekla” kada je spremala prijemi ispit za Medicinski fakultet. Nama ostaje da joj pomognemo da taj fakultet i završi, kako bi lečila sve nas, završava Paunović.

Svi koji žele da pomognu, karte za projekciju filma Glumčina mogu da nabave u Pobedinoj ulici u Banci dobročinstva kod humanitarke Marine Adamović, po ceni od 200+ dinara.

Za Marininu životnu bitku!
Budimo humani!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com