DruštvoVirus Korona

Počela praznična groznica. Redovi ispred prodavnica

Zbog predstojećeg praznika radnje u Srbiji danas i sutra radiće do 16 sati. Kupovina za najstarije sutra ujutru od 4 do 7. Zabrana kretanja od petka u 17 časova do utorka u 5 časova ujutru.

Štab za vanredne situacije grada niša naložio je da se striktno sprovodi mera o ograničavanju radnog vremena sa potrošačima maloprodajnim objektima tokom trajanja vanrednog stanja po sledećem principu:

– Sreda 15.04 i četvrtak 16.04. od 07:00 do 16:00 časova.
– Petak 17.04.: za građane starije od 65 godina od 04:00 do 07:00, a za ostale građane od 08:00 do 16:00 časova.
– Subota 18.04., nedelja 19.04. i ponedeljak 20.04. neradni dani.

Foto: V.M.

Rad logističkih centara i snabdevanje objekata može da se obavlja celodnevno u skladu sa procedurama koje definišu kretanje lica i posebne radne naloge za zaposlena lica, navodi Štab grada Niša i dodaje da trgovac može, u skladu sa gore navedenom Naredbom da samostalno odredi radno vreme u navedenim vremenskim intervalima.

Broj potrošača u maloprodajnim objektima može biti jedan potrošač na 10 kvadratnih metara uz poštovanje opštih mera prevencije i fizičke udaljenosti potrošača.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com