Društvo

POČELA JE sezone bicikliranja na parkiralištu „Čair“

Parkiralište raspolaže sa 26 bicikala za odrasle i 20 za decu

Korisnici posebnog parkirališta „Čair“ moći će da, kao i prethodnih godina, besplatno koriste bicikl dok im se automobil nalazi na ovom parkiralištu, a najduže do 21 sat.

Vozači mogu po osnovu jednog parkiranog automobila, što za sat vremena iznosi 40 dinara, besplatno da preuzmu dva bicikla za odrasle i dva za decu.

Potrebno je da su stariji od 18 godina, da znaju da upravljaju biciklom i da kod sebe imaju važeću ličnu kartu, kažu u niškom Parking servisu.

Vreme preuzimanja bicikala je od 09.00 do 21.00 časa, svakog dana u nedelji. Bicikl se može koristi samo u vreme dok se motorno vozilo, na osnovu kog je korisnik dobio pravo korišćenja bicikla, nalazi na parkiralištu i po pravilu vraća se istog dana kada je preuzet, a najkasnije do 21.00 časa.

Sezona bicikliranja na parkiralištu „Čair“ traje do 1. novembra, s tim da, zavisno od vremenskih uslova, ovaj period može biti i drugačiji, napominju iz Parking servisa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com