Ekonomija

Počela izgradnja Delta Planeta

Niš na proleće iduće godine dobija najmoderniji šoping mol u regionu

Na lokaciji između Bulevara Nemanjića i Ulice Blagoja Parovića mladi lideri Delta Holdinga simbolično su postavili kamen temeljac, kojim je obeležen početak izgradnje dugo najavljivanog šoping mol centra Delta Planet.

Vrednost investicije iznosti 70 miliona evra, Delta Planet imaće ukupnu površinu od 40 hiljada metara kvadratnih, a svečano otvaranje planirano je za proleće iduće godine.

“Ovde otvaramo najveći regionalni centar u gradu Nišu. Gledaćemo da angažujemo lokalne građevinske resurse. Ovde će raditi i do 700 radnika tokom perioda izgradnje. Nakon izgradnje, šoping mol će obezbediti oko 1.500 novih radnih mesta. Ovo će naravno postati novi centar grada. Slično tome se desilo u Beogradu, Podgorici…”, izjavila je Zorana Burlić, generalni direktor Delta Real Estate Grupe.

Foto: P. V.

Ona je dodala da će Delta Planet ponuditi Nišlijama najnoviji trend u oblasti šoping molova i da će Niš konačno dobiti moderan šoping centar kakav zaslužuje, sa svim vodećim internacionalnim brendovima u oblasti mode.

“Pored prodavnica, tu će se naći i bioskop sa 4D halom, restorani, sadržaji za decu, za čitavu porodicu. Budućnost šoping molova je danas u tome da se pruži što više sadržaja za jedan kvalitetan odmor i kvalitetan vikend svim uzrastima”, kazala je Burlić.

 

Delta Planet imaće, kako su najavili, dve etaže i 850 parking mesta.

Polaganjem kamena temeljca počinje izgradnja novog tržnog centra „Delta“ u Nišu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com