Sport

Pobeda Radničkog, ali “mora da se poboljša fizička sprema igrača”

Fudbaleri Radničkog pobedili su u Nišu Inđiju 2:1. Nikola Čumić je u razmaku od samo dva minuta postigao dva gola i time je Radnički obezbedio pobedu.

“Od početka smo nametnuli tempo, bili smo agresivni, imali smo veći posed lopte, ali nismo uspeli da to realizujemo. Mihajlović je promašio penal i mislim da nam je u prvom poluvremenu nedostajao završni pas. U drugo poluvreme smo krenuli odlučnije i bili nagrađeni sa dva brza gola preko Čumića. Gol smo primili iz naše greške na sredini terena i onda smo uši u neke nepotrebne probleme, ali na sreću uspeli smo da sačuvamo prednost. U finišu smo svesno prepustili loptu rivalu, pokušali smo da iz kontri dođemo do trećeg gola, ali najvažnije je da smo pobedili”, kaže trener FK Radnički Radoslav Batak.

Batak dodaje da nije potpuno zadovljan fizičkom spremom jer traži presing svih 90 minuta. Na tome će, ističe, morati puno da rade u narednom periodu.

“Prvo poluvreme smo odigrali čvrsto, odgovorno i disciplinovano. Nismo dozvolili Radničkom da se razmahne i kontrolisali smo situaciju. Dali smo im loptu, a mi smo uradili ono što smo hteli. Drugo poluvreme je krenulo onako kako se nismo dogovorili. Hteli smo da izdržimo prvih 15 minuta, jer smo znali da će oni krenuti svim silama, ali nismo uspeli. Igrači Radničkog su umorni, igraju već treću utakmicu u nizu u istom sastavu i znali smo da ako izdržimo do 60. minuta, da će oni pasti i da ćemo imati šansu da ostanemo neporaženi. Primili smo te golove, a posle toga smo mi diktirali tempo, imali smo nekoliko prilika da izjendačimo, ali nije nam se dalo”, kaže trener FK Inđija Aleksandar Janjić.

Janjić je čestitao Radničkom na pobedi i dodao da se Inđija sada okreće narednim mečevima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com