Društvo

Po uzoru na evropske gradove. Nove klupe na Trgu Pavla Stojkovića

Na Trgu Pavla Stojkovića uklonjene su stare i postavljene nove klupe prema katalogu urbane opreme koju imaju i evropski gradovi.

 

“Trg je oplemenjen novim sadržajima i sada je prijatno mesto za predah, a Niš polako dobija prepoznatljiv vizuelni identitet”, saopšteno je iz kabineta gradonačelnice.

Česma kraljice Natalije uz nove sadržaje dobija novi sjaj. Izgrađena 1883. godine, pa porušena posle Drugog svetskog rata. Obnovljena je 2003. godine i od tada se nalazi na Trgu Pavla Stojkovića.

Foto: JKP Mediana

Najavljeno je i da će sa prvim lepim danima započeti uređenje niških parkova. Biće rekonstruisan park kod suda, planirana  je izgradnja novog parka kod Delte i završetak parka na keju iza tržnog centra. U parku na Čairu će biti uređen zalivni sistem za zelene površine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Bravoooo a kad ce neka ulica da se uradi pocevsi od Vojvode Putnika pa nadalje … pitati g-dju Gradonacelnicu …

  2. Slažem se sa Vladom. I ulica Zetska, najprometnija u gradu a u jeziom stanju. Ne sao Bog da moraš njom da prodješ. Pitam i ja gdj. Gradonačelnicu…

  3. Поставите још клупа у центру, на тргу, код споменика, канти за ситан отпад и чешће чистите псећи измет. Довољно је аеро загађења од чевапђиница.

  4. Jadno je sto klupe treba da nas povezu sa evropskim gradovima. Pogledajte ostale klupe I oko klupa. Sramota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com