Sport

Plivači niškog kluba “Sveti Nikola” iz Novog Sada se vratili sa čak 15 medalja

Minulog vikenda u Novom Sadu održan je međunarodni plivački miting “Poletarac” u organizaciji PK “Novi Sad”, a u konkurenciji 495 plivača iz 24 kluba učestvovali su i plivači PK “Sveti Nikola” koji su se u Niš vratili sa ukupno 15 medalja, od čega pet zlatnih, devet srebrnih i jednom bronzanom.

Jana Ristić osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju, Bogdan Mitić osovjio je dve zlatne i dve srebrne medalje, Željko Đorđević i Vuk Nikolić po dve srebrne, Đorđe Jovanović e i Petra Đorđević po jednu srebrnu, dok je Aleksandar Laković osvojio jednu bronzanu medalju.

“Izuzetno svo zadovoljni ostvarenim rezultatima naših plivača, koji nam daju za pravo da od njih očekujemo visoke plasmane na državnim prvenstvima marta meseca. Čestitamo našim plivačima na osvojenim medaljama, a Novom Sadu se zahvaljujemo na saradjni i gostoprimstvu koje su nam ukazali”, kažu iz PK “Sveti Nikola”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com