Društvo

Plesni spektakl u niškom Narodnom pozorištu! CONTRA DANCE studio priređuje godišnji koncert

Plesači kluba “Contra Dance Studio”, koji su publici poznati i po brojnim angažmanima u predstavama niškog Narodnog pozorišta, održaće veliki plesni koncert u subotu, 16. marta u 20h na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Niš.

Pred publikom će nastupiti sve grupe – od onih najmlađih koji imaju samo četiri godine, do profesionalaca i solista, a iz studija najavljuju bogat i raznovrstan program. Mnogi umetnici koji će zaplesati u subotu su već osvojili srca žirija i publike na takmičenjima širom Srbije, sa kojih su doneli brojna priznanja. Svi oni će, bilo da su najmlađi plesači kojima će ovo biti prvi javni nastup, ili su već prepoznatljiva i poštovana imena u plesnom svetu, zajedno prirediti plesno veče za pamćenje.

Contra Dance Studio je osnovan septembra 2020. godine i od tada neprekidno neguje svaki korak, svaki pokret, stvarajući harmoniju između tela i duše. Zahvaljujući profesionalcima koji su u njega uložili svo svoje znanje i talenat, postao je bitno ime na sceni ovog dela Srbije. Najbolji dokaz za to je što su njegovi članovi za ove 4 godine doneli brojne nagrade sa takmičenja širom zemlje, ali su ušli i u pozorišni svet, plešući u svim najposećenijim predstavama na repertoaru Narodnog pozorišta. Oni time predstavljaju značajno kulturno nasleđe našeg grada.

Ovaj plesni klub poziva sve ljubitelje plesa da dođu u subotu 16.03. od 20 sati u pozorište i da svi uživaju u umetnosti plesa i pokreta.

Cena karte je 700 dinara i karte se mogu kupiti na sajtu tickets.rs, kao i u knjižarama Hijeroglif, Indigo i Delfi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com