Društvo

Plesni klub “Fenix” se plasirao na Svetsko prvenstvo u Americi

Seniori Plesnog kluba Fenix iz Niša na Državnom prvenstvu Srpskog Čirlidinga i Čirdens saveza osvojili su prvo mesto u kategoriji Hip Hop Perfomance i time se plasirali na predstojeće Svetsko prvenstvo koje se održava u Americi, a plasirali su se osvajanjem medalja na takmičenjima.

Prethodni period obeležio je veliki uspeh Plesnog kuba Fenix na takmičenjima, osvojivši 28 medalja  (17 prvih mesta, 8 druga i 3 treća).

Učešćem na Evropskoj Cheer ligi par Anđela Šakota i Jana Maljković plasirao se za učešće na Evropsko prvenstvo koje će se održati u Grčkoj u Atini od 1. Do 3. Jula 2022.

“Pored kvalifikacionog turnira, Plesni klub Fenix je imao još jedan uspešan vikend. Na Međunarodnom takmičenju ” Serbian International Dance festivalu, održanog u Vrnjačkoj Banji, gde je učestvovalo preko 1000 plesača, Na ovom takmičenju Plesni klub Fenix je imao 175 plesača, gde smo dobili I pehar za najbrojniji tim”, ističe direktorka kluba Snežana Pajić.

Plesni klub Fenix je jedan od najuspešnijih klubova u Srbiji, dobitnik mnogih priznanja kako na Državnim tako i na Svetskim takmičenjima.

“Sa decom rade kvalifikovani stručni treneri (sa završenim specijalističkim studijama) sa dugogodišnjim iskustvom i vrhunskim rezultatima kako na državnim tako i na svetskim prvenstvima. Svojim profesionalnim i pedagoškim pristupom nastojimo da edukujemo polaznike i proširimo kulturu plesa među decom i omladinom”, navode iz kluba.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com