Promo

Plata za greh je smrt a suprotno od toga je večni život koji je dao Bog (VIDEO)

U narednom predavanju Devida Ašerika govori se o kako kaže sam predavač najtragičnijem tumačenju učenja u Bibliji, tema je PAKAO. Ašerik je kroz ovo predavanje sagledao ovu temu sa različitih Biblijskih strana.

Dešavanja u istoriji hrišćanske crkve prilično su doprinela današnjim shvatanjima, ali i razvojem crkve čiji su temelji često bili prilično uzdrmani.

“Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se”, upravo ova rečenica nalazi se u Bibliji i govori u prilog tome da su u najranijem postojanju crkve bila dozvoljena prognanstva.

U želji da postigne veću popularnost i uticaj, crkva je dozvolila da u nju uđu brojni paganski elementi, u isto vreme kako kaže Ašerik, potpuno tragično iz crkve su isčezli mnogi Biblijski elementi.

Centralna istina o Bogu je da je BOG LJUBAV 

“Plata za greh je smrt a suprotno od toga je večni život koji je dao Bog”, kaže Ašerik. Predavač dalje kroz predavanje objašnjava i upoređuje pojave, verovanja a sve u cilju da slušaocima približi temu pakla.

Treba da se plašimo naše prirodne sklonosti našeg grešnog sebičnog srca, toga treba da se plašimo a ne Boga, ističe ovaj predavač koji nastavlja svoje predavanje nizom činjenica koje vas nateraju na razmišljanje.

Uživajte u predavanju koje sledi i saznajte više.

Više na ovu temu možete da pročitate na Traganja.org.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com