Društvo

Plata funkcionera donirana ugroženima

Srđan Aleksić advokat i potpredsednik Skupštine GO Medijana u Nišu i treći mesec se u korist socijalno ugroženih sugrađana odrekao svoje plate od 50 hiljada dinara, saopštili su članovi njegovog tima.

Dobitnici donacije
Dobitnici donacije

Ovog meseca po deset hiljada dinara dodeljeno je Biljani Stanković i Aleksandru Milenkoviću, učesnicima rata 1999. godine, Srđanu Ilijiću, na predlog udruženja Roma, kao i za lečenje Emilije Dukić i supruge Zorana Drenovca.

Mesečna plata potpredsednika opštinske Skupštine iznosi 50 hiljada dinara. Srđan Aleksić, kako navode iz njegovog tima, taj iznos treći mesec zaredom prosleđuje socijalno ugroženim sugrađanima.

„Apelujemo na druge političare da nam se pridruže i da sledećeg meseca imamo više donatora“, izjavio je saradnik Srđana Aleksića Vladimir Mitić.

Cilj akcije koju Srđan Aleksić sprovodi kao svoje predizborno obećanje, podsećaju iz njegovog tima, jeste da se podstaknu i drugi nosioci javnih funkcija, pojedinci, udruženja i kompanije da učestvuju u pružanju finansijske pomoći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com