Servisne

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u gradu i okolini

Ekpe JKP Naissus biće na terenu i saniraće kvarove na vodovodnoj mreži kako u gradu tako i u okolini.

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Ivana Milutinovića bb, ispred mosta. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića, od ugla sa Šumadijskom do ispred mosta, kažu u JKP Naissus.

Nastavak radova u Gornjomatejevačkoj ulici
Nastavljaju se radovi na izgradnji vodovodne mreže u Gornjomatejevačkoj ulici. Zbog iskopa biće obustavljen saobraćaj u delu Gornjomatejevačke ulice, na prostoru od ul. Tihomira Brankovića Joce do ul. Branislava Nikolića Serjože.
Kvar na priključnoj vezi u selu Jelašnica
Voda u šahti, potrebna je intervencija na prvom ventilu u selu Jelašnica, u ul. Solunskih junaka, kod broja 16. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Solunskih junaka.
Kvar na priključnoj vezi u ulici Gabrovački put, drugi deo
Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Gabrovački put, drugi deo. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gabrovački put, drugi deo.
Kvarovi na priključnim vezama u selu Gabrovac
Voda u šahtama, potrebne su intervencije na prvim ventilima u selu Gabrovac, u ulicama Pobedinoj i Igmanskoj. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Pobedinoj i Igmanskoj.
Kvar na priključnim vezama u selu Gornje Međurovo
Kvarovi u šahtama u selu Gornje Međurovo. Zbog osposobljavanja priključnih veza na više lokacija, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornje Međurovo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com