Promo

Plaćajte mesečne račune na portalu JKP “Objedinjena naplata” i ostvarite popust

JKP „Objedinjena naplata“ Niš omogućila je korisnicima svojih usluga da mesečne račune plaćaju na brži, jednostavniji i siguran način putem svog onlajn portala. Kako bi podstakla korisnike da se uvere u pogodnosti onlajn plaćanja, JKP „Objedinjena naplata“ u saradnji sa kompanijom Mastercard, pokreće promotivnu kampanju u okviru koje korisnike koji septembarski račun plate Mastercard karticom, očekuje i 10% popusta na naredni račun.

U periodu od 01. do 31. oktobra, svi korisnici Mastercard kartica koji na internet portalu JKP Objedinjena naplata Niš obave onlajnplaćanje redovnog septembarskog računa sačuvanom Mastercard platnom karticom, ostvaruju pravo na umanjenje oktobarskog računa za 10%. Popust se može kombinovati sa redovnim popustom od 5% za redovno izmirivanje računa, a ova promotivna kampanja se odnosi na sve korisnike, bez obzira na to jesu li novi ili postojeći korisnici usluge internet portala JKP Objedinjena naplata Niš.

JKP Objedinjena naplata Niš zahvaljujući saradnji sa kompanijom Mastercard pruža korisnicima mogućnost da prilikom registracije na portalu sačuvaju podatke svojih Mastercard platnih kartica u sigurnom i sertifikovanom okruženju, tako da su oni u sigurnom tokenizovanom, odnosno zamenskom obliku, spremni za upotrebu kad god korisniku zatrebaju, bez potrebe za ponovnim ukucavanjem brojki sa kartice prilikom plaćanja, a veoma je važno to da se sigurnosni kodovi kao što su PIN i CVC2 nikada ne čuvaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com