Promo

PITA OD SUKANIH KORA, tradicija dobrog ukusa Pekare Kroasan

Pekara Kroasan dobro je poznata po svojim specijalitetima i po tome što mnoge tradicionalne recepte čuva od zaborava. Jedna od svojih proizvoda kojima se posebno može pohvaliti jeste PITA OD SUKANIH KORA. I to baš onakva kava se pravila od davnina.

Ukusna i hrskava, pita od sukanih kora u mnogim mestima ostala je samo u priči i sećanjima na to kako su ih nekada naše bake pravile.

Majstori spretnih ruku, velikog iskustva i umeća u Pekari Kroasan pite od sukanih kora prirpemaju po originalnim receptima, sa tradicijom koja se prenosi godinama s kolena na koleno.

A nije bitna samo veština, potrebna je i ljubav kojom pekari u Kroasanu načine svaki potez tokom pripremanja, kako bi iz pećnice pita izašla ukusna, mirisna i neodoljiva.

Pekara KROASAN

Domaće i kvalitetne namirnice u Pekari Kroasan su imperativ, jer samo tako se dobija punoća svakog zalogaja.

Kada se sve ovo umesi, vešto razvuče, umota i ispeče, dobije se savršen doručak, uz koji Nišlije s ponosom mogu da kažu da Pekara Kroasan čuva tradiciju dobrog ukusa od zaborava!

PRIJATNO!

PEKARA KROASAN
Vojvode Mišića 109
Bulevar cara Konstantina 80
Bulevar Nemanjica Zona II
Facebook
Instagram

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button