Sport

Pioniri RK Mladost POBEDNICI Internacionalnog rukometnog turnira u Beogradu

Na upravo završenom Internacionalnom rukometnom turniru "Lavovi Handbal Challenge" u organizaciji SU "Lavovi" iz Beograda, pionirska selekcija RK "Mladost 2012" iz Niša osvojila je prvo mesto pobedivši u finalu odličnu ekipu iz Republike Srpske RK "Bjeljina".

„Pre finala odigrali smo još četiri utakmice i uzeli sve četiri pobede. Možda najslađa nam je pobeda protiv odličnog Partizana“, kaže uz osmeh Bojan Đorđević, trener Mladosti.

Ovi mladi niški rukometaši otišli su na turir u Beograd kako bi stekli iskustvo jer od ukupno 14 igrača koji su bili na turniru njih 10 učestvuje prvi put.

Foto: RK Mladost 2012

„Prezadovoljan sam kako su se ovi mladi igrači ponašali na turniru, osim na terenu pokazali smo da je NIš pravi rasadnik rukometnih talenata i poslušnim i posvećenih dečaka koji radom umeju da svom gradu donesu najsvetlija odličja. Ponosan sam na njih“, rekao je Đorđević za Niške Vesti.

On dodaje da ni igračima, pa ni stručnom štabu nisu uvek prioritet samo medalje i prva mesta, veċ sva lepota koja prati sport a to su druženja i sam užitak u rukometnoj igri.

Foto: RK Mladost 2012

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com