Sport

Piksi pozdravio svoje Pasipoljance. Film “Legende Čaira” PREMIJERNO u bioskopu Cineplexx

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pozdravio je sve Nišlije i istakao da Pasi Poljanu voli najviše na svetu.

 

“To je moje mesto, pozdravljam sve ljude tamo. Jedva čekam da dođem, videćemo se vrlo brzo”, kazao je Piksi.

Dragan Stojković Piksi govori i u filmu “Legende Čaira”producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića, koji je na Festivalu spotskog filma na Zlatiboru dobio nagradu za najbolji dugometražni dokumentarni film i tako je selektovan i za prikazivanje na prestižnom festivalu u Milanu. Ovaj dokumentarac premijerno će večeras biti prikazan i u bioskopu Cineplexx u 19 sati.

Real sa Nišave ove godine slavi veliki jubilej, 100 godina od osnivanja. I upravo je to bio povod producentu Oliveru Paunoviću da u njegovoj „City produkciji“ snimi film „Legende Čaira“ o klubu od kojeg je Evropa strepela i saznala „Kude je taj Niš“, klub koji se voli, koji je u srcu Nišlija i klub koji je zlatnim slovima ispisivao svoju istoriju.

“To su legende koje ovim filmom nikada nećemo da zaboravimo. Film je pun emocija, opisuje puno lepih trenutaka i angdota i siguran sam da će biti edukativnog karaktera budućim pokolenjima koji žele da se bave fudbalom. Nama koji volimo Radnički i koji smo Meraklije ostaće uspomena na velike igrače“, kazao je Paunović.

Film koji je ispričao pričau o prijateljstvu, o snovima, strahovima, radostima, plasirao se na najvecem svetskom festivalu sportskog filma koji se u novembru odrzava u Milanu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com