Društvo

Piksi obezbedio tri tone Plazma keksa za niške mališane

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i kompanija Bambi danas su u Nišu dostavili značajnu donaciju od 3 tone plazma keksa, koja će biti podeljena, javnoj predškolskoj ustanovi Pčelica, Zavodu za vaspitanje omladine i Domu za decu i omladinu Duško Radović.

 

“Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što sam danas u za mene najlepšem gradu na svetu, gradu u kome sam rođen ovo će uvek ostati moj grad. Kada imam priliku ja sam tu da pomognem ja bi to učinio sa velikim zadovoljstvom za svoj grad. Mislim da će ovaj vid poklona ili donacije njih usrećiti” rekao je fudbalski selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Iako dugi niz godina nije u Nišu on nije zaboravio svoj grad, hvala još jednom i uz njegovu saglasnost donacijom su obuhvaćene su ove tri značajne ustanove. Da se mališani raduju i da se radujemo dobrim rezultatima naše reprezentacije i nekim novim donacijama, istakla je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Direktorka JPU Pčelica Svetlana Mitić se zahvalila u ime 6350 korisnika te ustanove.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo zato što je baš naša ustanova izabrana za ovako značajnu donaciju koju će sa radošću konzumirati naši najmlađi korisnici. Velika zahvalnost našem selektoru Piksiju koga naša deca obožavaju, i ujedno ga pozivam kada je u mogućnosti da bude naš gost. Takođe nam je drago što je ova donacija keksa baš iz kompanije Bambi jer uz Plazmu detinjstvo je najlepše”, kazala je direktorka Javne predškolske ustanove Pčelica.

Ovaj gest je pozdravila i direktorka zavoda za vaspitanje omladine u Nišu Jelena Aleksić.

“Naša deca su se juče veoma obradovala imamo i takođe maloletne migrante u okviru našeg zavoda. Tako su i jedni i drugi zahvalni na ovoj donaciji”, rekla je ona.

Predstavnici kompanije Bambi su istakli da ukolko se reprezentacija Srbije bude kvalifikovala na svetsko prvenstvo u Katar donaciju će duplirati. Piksi im je na to odgovorio da već počnu da spremaju kamione.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Poznavajući mentalitet rukovodećeg kadra u ovim ustanovama što će da dobiju donaciju za decu, od te količine deca će dobiti trećinu za jalo a ostala količina će se ”izgubiti” po privatnim bogatim kućama rukovoddećeg kadra Niša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com