Hronika

Pijani vozači, obaranje pešaka i povređena devojčica – Saobraćajni sramni bilans

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivične prijave protiv tri osobe starosti 39, 49 i 36 godina zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i protiv policijskog službenika starosti 50 godina koji se sumnjiči za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Tridesetdevetogodišnji vozač „fijata“ se sumnjiči da je jutros u Nišavskoj ulici, vozeći sa 1,64 promila alkohola u organizmu, udario u drugi „fijat“ kojim je upravljao pedesetčetvorogodišnji muškarac, koji je u ovoj nezgodi lakše povređen. Vozaču je određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Četrdesetdevetogodišnja žena je sinoć u Niškoj Banji, kako se sumnja, upravljajući „folksvagenom“ udarila u neobeleženo zaprežno vozilo kojim je upravljao tridesetšestogodišnji muškarac. U ovoj nezgodi lakše su povređeni vozač zaprežnog vozila i dvanaestogodišnja devojčica.

Policijski službenik se sumnjiči da je sinoć, u gradu, upravljajući službenim vozilom udario pedesetšestogodišnju ženu koja je prelazila ulicu. Žena je sa teškim telesnim povredama prevezena u Klinički centar Niš.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com