Hronika

Pijani vozač u zatvoru. Мladić koji je “divljao” kolima ostao bez dozvole

Nišu je juče policija otkrila i procesuirala 101 saobraćajni prekršaj, a počinioce dva prekršaja koji su okarakterisani kao “nasilnička vožnja” Prekršajni sud je već kaznio, rekao je predsednik tog suda Mišela Markovića.

 

Predsednik Prekršajnog suda Mišel Marković; foto: V. P.

“Muškarcu koji ima naše i bugarsko državljanstvo, a koji je zatečen za volanom sa 2,18 promila alkohola u krvi izrečena je kazna zatvora od 30 dana i novčana kazna od 120.000 dinara”, rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, muškarac koji je vozio brzinom od 146,9 kilometara na čas na delu puta gde je ograničenje 50 kilometara na čas i uz to je još prošao na crveno svetlo na semaforu kažnjen je sa 150.000 dinara, izrečena mu je mera zabrane upravljanja vozilom u trajanju od godinu dana i dobio je 21 kazneni poen, čime mu je automatski poništena vozačka dozvola.

Prema nezvaničnim inforamacijama, vozač koji je drastično prekoračio brzinu je dvadesetdvogodišnji N.R. iz Niša, a policija je uspela da ga sustigne prateći ga od Sremske ulice, preko Bulevara Zorana Djindjića do Vojne bolnice.

Muškarac s dvojnim državljanstom, zaposlen u Luksemburgu, zatečen je pijan za volanom u Knjaževačkoj ulici.

PROČITAJTE JOŠ…

Pojačana kontrola na niškim ulicama. Vozio 146,9 km/h, na delu puta gde je ograničenje 50

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. zelimo policiju u civilu koja ce da hvata kriticne slucajeve. zelimo kamere po svim ulicama. zelimo kazne i zakon za sve jednako

  2. Pa šta ako su toliko napisali kazne. To im je posao da rade!. Šta hoće, da im se pokloni 10% na platu?. Ma bre, svi saobraćajci na ulice 24/7 da radite posao za koji primate plate!

  3. Da li u Beogradu narodna milicija isto to radi?AUDI smrti je došao iz BG-a!Tamo je normalno da se prolazi kroz crveno svetlo,prekoračenje brzine ili samo u Nišu drve k—c na sirotinju?

  4. Policija konacno da izadje iz “Lavice” gde okapava danima.
    Svakodnevni izvestaj gradjanima da podnesu o broju prekrsaja i kaznama.
    Puno ime i prezime pijanih vozaca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com