Društvo

Pijaca se “uselila” u domove Nišlija

“Ni pijace više nisu ono što su nekada bile”, ovo možete da čujete na svakom koraku kada zakoračite na nekoj od niških tržnica na otvorenom.

Da, nisu-rekli bi oni koji vole da pre izlaska iz kuće dobro isplaniraju svoju kupovinu. Oni koji vole da ne lutaju, tačno znaju koiko će šta da plate i gde šta mogu da pronađu a da ne lutaju. Takvi kupci raduju se novom sajtu JKP “Tržnica” koji je za vrlo kratko vreme postao veoma popularan.

Na redizajniranom sajtu koji postoje sve informacije koje su potrebne ne samo kupcima već i prodavcima. Ipak najtraženiji je Pijačni barometar, koji se ažurira na dnevnom nivou. Za prodavce su veoma bitne vesti vezane za zakup tezgi, na kojoj pijaci je koja tezga trenutno slobodna i koliko košta…

Ipak, proćiće nešto vremena dok se Nišlije naviknu da prvo provere na sajtu kakve su cene a tek onda krenu cegerom u nabavku. Veliki je broj onih koji pozdravljaju inovaciju sajta jer se tako pijaca “uselila” i u domove Nišlija.

www.trznica.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com